Student Club and Cafe

Na Hollaru

Our building Hollar has a multifunctional student space with a café, which was initiated by the students themselves. It is located on the site of two unused garages in the courtyard of the Hollar building, at the headquarters of our institute.

History and present

The reconstruction of the garages was initiated in 2012 by the student association Oživme Hollar, and thanks to the support of the management of our faculty, the space really came to life after two years. The reconstruction took place under the direction of the architectural studio Labor 13 with the help of the students themselves.

On weekdays, you can visit the Na Hollaru café, whose concept favors local ingredients, resources and smaller suppliers. The café also functions independently as a background for cultural and social events that reflect current social issues.